Back To Top
Blog

Blog

Kom jij bij jouw Dive Friends langs op Duikvaker 2024?

Op 3 en 4 februari is het weer tijd voor de Duikvaker beurs. Deze beurs is speciaal voor alle liefhebbers van de duiken in de onderwaterwereld!

Ook wij zullen met een deel van ons Dive Friends team aanwezig zijn op Duikvaker. Tijdens deze twee dagen vertellen we je graag alles over wat wij aanbieden qua duiken in Bonaire en meer!

Ontdek het revolutionaire duiksysteen: Avelo

Heb jij al gehoord over het revolutionaire nieuwe duiksysteem Avelo? Je kunt het komen bekijken bij Dive Friends Bonaire op Duikvaker. Een aantal van de voordelen zijn: moeiteloos drijfvermogen, een drastisch verbeterde gascapaciteit en aanzienlijk minder gewicht.

We are your dive friends

Naast de Avelo cursus bieden wij een breed scala aan PADI cursussen aan voor beginners tot professionals. Met onze 8 duikschool locaties verspreid over het eiland, is er altijd een bij jou om de hoek om je tanks te wisselen of een duik te boeken.

 

Dit jaar zullen wij wederom meerdere IDCโ€™s hosten om van jouw passie jouw beroep te maken. Onze in-house Course Director zorgt voor professionele en aandachtige begeleiding tijdens de opleiding tot duikinstructeur.

 

Wist je dat we ook samenwerken met verschillende accommodaties waardoor jij een onbezorgde duikvakantie kan beleven? Wij vertellen je graag over de mogelijkheden wanneer je ons bezoekt op de beurs.

 

Ontmoet jouw Dive Friends op Duikvaker bij stand 2d34.

Weather Forecast:

Today
+28 weather image
scattered clouds
Kralendijk

Follow us:

Contact

info@divefriendsbonaire.com
+599 780 2572
Kralendijk, Bonaire, Dutch Caribbean
Dive Friends Bonaire

Dive Friends Bonaire

We typically replay within 1 hour between 8:00 AM and 5:00 PM AST (Bonaire local time)

We aim to get back to you within 24 hours. Our business hours are from 8:00 AM to 5:00 PM AST (Bonaire local time)

Dive Friends Bonaire
Hey there ๐Ÿ‘‹
We are your dive friends. How can I help you?
Start chat via:
whatsapp

Whatsapp

messenger

Messenger

Email

chat